Donatie

1% omzet Exclusief btw naar kwartaal Goede doel

Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenIeder kwartaal kies ik een goede doel waaraan Databeet 1 procent van de omzet exclusief btw aan schenkt.

Donatie

Tips welke NGO steun verdient van Databeet zijn welkom

Databeet staat altijd open voor informatie over Goede Doelen die de 1 procent kwartaal steun verdienen van Databeet. Je kan een mailtje sturen met waarom Databeet jouw Goede Doel zou moeten steunen in een volgend kwartaal!

Donatie

Dit blog bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou geen extra geld en je helpt mij om mijn research naar nieuw materiaal voor Niks met Cijfers te kunnen bekostigen. Dank je wel daarvoor! Wil je iets bestellen via Bol.com? Als je op de banner bovenaan het blog klikt steun je mij en mijn werk zonder dat het jou een cent meer kost. 

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Netwerk
Onderzoek
Guiselaine

Klanten

De lijst van mijn klanten vanaf 13 augustus 2012 toen ik mijn bedrijf oprichtte tot nu toe. Deze klanten hebben Niks Met Cijfers, maar moeten

Lees verder »
Geld verdienen
Geld
Guiselaine

Handige Links

Vandaag heb ik wat handige financiële links voor je van instellingen die ik zelf ook gebruik met uitleg wat je ermee kan en de voordeel

Lees verder »