Excel gebruiken zonder die Excel wonder 3 bureaus verder op

Excel gebruiken zonder die Excel wonder 3 bureaus verder op

Bol.com Algemeen

Excelwonder

Op kantoor hebben collega’s na een tijdje hun specialiteit. Jij haalt bijvoorbeeld altijd de post uit de postbus bij het postkantoor op weg naar kantoor. Als je iets wilt weten over een collega ja dan moet je bij T. zijn, want die zit op administratie en is op de hoogte van de laatste roddels. Zo heeft ieder collega wel een specialiteit en juist deze specialiteit valt weg nu we allemaal thuis zitten en niet meer dagelijks onbeperkt op die collega kunnen leunen. Wat nu?

Effe die collega beeldbellen, appen of mailen of die mij wil helpen?

De eerste dag lukt dat en kletsen we bij. De tweede keer reageert die collega al wat langzamer en erger je je eraan dat je niet even langs kan lopen zoals op kantoor om meteen een antwoord te krijgen. Dus ga je Googlen of je je probleem zelf kan oplossen. Je spoort uren op het net om het antwoord te vinden en bent blij, maar dan zie je de stapel werk die is blijven liggen. Was het resultaat de moeite waard om al die uren te Googlen? Beter dan je collega thuis voor de zoveelste keer lastig vallen met iets wat niet zijn of haar werk is, maar ja je werk blijft staan. Het niet op kantoor zijn, maar thuis geeft een drempel die je op kantoor niet voelde. Hoe doen andere dit?

Nu je thuis zit is de drempel hoger om die collega met voor hem of haar randzaken lastig te vallen. Je spreekt erover met een buur die ondernemer is of een ondernemer die naast je zit in flexwerkplek. Die ondernemer vertelt hoe die werk dat hij of zij niet leuk vindt uitbesteed. En je denkt wow ja dat is handig.


Zou dat de oplossing zijn?

Bij ondernemers/zzp’ers bestaat het onderling uitbesteden van werk. Werk dat je niet leuk vindt en vindt dat toch moet gebeuren en goed dat besteed je uit aan de bevriende ondernemer. Jij geen omkijken meer naar en het gebeurt op een goede manier. Je betaalt ervoor dus voelt je niet schuldig om dit te vragen en het is tenslotte het werk van deze ondernemer.

Make, buy or ally?
Make, buy or ally?
bewust kiezen voor zelf doen, uitbesteden of samenwerken
Score 0.0 van 5 sterren.
€15,-
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Ook iets voor mij in loondienst?

Je kijkt de budget voor je project nog eens na en belt een Excelspecialist voor een template of de juiste formule in je Excelfile. Je hoort dat het zo gefikst kan worden en het kost je zelfs minder dan je dacht en het wordt meteen voor je gedaan. Niet meer bedelen bij je collega, niet meer wachten tot je collega tijd en zin heeft.

Maar hup meteen gedaan!

Tegenwoordig ben ik ook in te huren voor kleine klusjes in Excel. Jij koopt bij mij voor minimaal 1 uur in. Ben ik korter bezig dan sparen we tijd op voor je volgende vragen, want die heb je vast! Ben ik wat langer bezig dan bespreken we dat vooraf. En zo doen ik en mijn mede-ondernemers het.

Dit blog bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou geen extra geld en je helpt mij om mijn research naar nieuw materiaal voor Niks met Cijfers te kunnen bekostigen. Dank je wel daarvoor! Wil je iets bestellen via Bol.com? Als je op de banner bovenaan het blog klikt steun je mij en mijn werk zonder dat het jou een cent meer kost. 

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Netwerk
Onderzoek
Guiselaine

Klanten

De lijst van mijn klanten vanaf 13 augustus 2012 toen ik mijn bedrijf oprichtte tot nu toe. Deze klanten hebben Niks Met Cijfers, maar moeten

Lees verder »
Geld verdienen
Geld
Guiselaine

Handige Links

Vandaag heb ik wat handige financiële links voor je van instellingen die ik zelf ook gebruik met uitleg wat je ermee kan en de voordeel

Lees verder »