Mijn kennismaking met Excel

Guiselaine’s kennismaking met Excel

Bol.com Algemeen

Kennismaking met Excel

Ik, Guiselaine had mijn kennismaking met Excel in de jaren ’90 toen we thuis van die grote computers hadden staan. Ik deed een korte cursus en vergat het verder. Tot ik in 2000 aan mijn studie Bedrijfseconomie aan de HES in Amsterdam begon en ze een student-assistent zochten die de helpdesk wilde bemannen. Zodoende beantwoordde ik twee dagdelen vragen van alle medewerkers van de HES Amsterdam over het Officepakket en ontstond het idee om workshops te geven aan diegene die het nog niet kende.

Microsoft 365 Personal - Nederlands - 1 jaar abonnement (download)
Microsoft 365 Personal – Nederlands – 1 jaar abonnement (download)
Microsoft 365 is de nieuwe Office | Nederlands | 1 jaar | 1TB cloudopslag | voor 1 gebruiker | 5x PC, Mac of Chromebook, Android
Score 4.4 van 5 sterren.
€69,-
Direct beschikbaar
Gratis verzenden
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Mijn kennismaking met Excel GuiselaineMet Excelkennis verder

Fast forward een paar jaren later, ik had de Excelkennis natuurlijk met die achtergrond en werd op basis daarvan aangenomen en mocht alle Excelklussen doen bij een Expertise center. Met die extra bagage aan ervaring met Excel mocht ik na het afronden van mijn tweede studie Stadsgeografie aan de slag bij een onderzoeksbureau. Hier werd ik de Excelexpert. Ik mocht alle Excelproblemen oplossen en grafieken maken 🙂 .


Mijn kennismaking met Excel

Eigen Excel workshops en cursussen

Een paar jaar later in augustus 2012 durfde ik de stap te zetten en begon ik voor mezelf parttime. Ik haalde Excel uit het stof en begon met Excellessen te geven bij een buurthuis in Utrecht aan beginners. Deze Excellessen waren op maat gemaakt met eigen ontworpen opdrachten. Een super leuke klus en een dankbaar publiek!

Mijn kennismaking met ExcelExcel online aanbod

Ik bleef Excellessen geven aan kleine groepen en 1 op 1 door de jaren heen zowel in Nederland als op Curaçao. Dit was altijd op locatie, maar ja toen maakte de wereld kennis met Corona. Ook ik moet mijn aanbod onder de loep nemen daar ik niet meer altijd in persoon les kan geven. Dus heb ik besloten mijn kennis te gieten in een paar online versies die ik later dit jaar in de Databeet Academy lanceer. Een aantal van jullie hebben al kennis gemaakt met een paar test online workshops die ik vorig jaar had ontwikkeld. Deze gaan op de shop en vormen een mooie basis net als mijn live workshops voor een mooi nieuw Excel cursus.

Wat nog meer met Excel?

Naast cursussen kan je me ook inhuren om Excel templates, draaitabellen of grafieken te maken, te adviseren in gebruik Excel en natuurlijk om de Excelklussen te doen die jij zelf niet graag doet.

Dit blog bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou geen extra geld en je helpt mij om mijn research naar nieuw materiaal voor Niks met Cijfers te kunnen bekostigen. Dank je wel daarvoor! Wil je iets bestellen via Bol.com? Als je op de banner bovenaan het blog klikt steun je mij en mijn werk zonder dat het jou een cent meer kost. 

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Netwerk
Onderzoek
Guiselaine

Klanten

De lijst van mijn klanten vanaf 13 augustus 2012 toen ik mijn bedrijf oprichtte tot nu toe. Deze klanten hebben Niks Met Cijfers, maar moeten

Lees verder »
Geld verdienen
Geld
Guiselaine

Handige Links

Vandaag heb ik wat handige financiële links voor je van instellingen die ik zelf ook gebruik met uitleg wat je ermee kan en de voordeel

Lees verder »